• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.975% of 100
uit 5825 reviews

Analoge aansturing - Transformatoren - Faller

Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina
  1. Faller 180641 Trafo
    Faller 180641 Trafo
    Adviesprijs: 91,99 86,99
    Verwachte levertijd ca. 7-21 dagen.
Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina

Faller modelbouw scenery kopen

Faller is al jaren (sinds 1946) een van de grootste producenten van landschapsmateriaal voor uw modelbaan. Wij voeren het complete assortiment van Faller in de schalen Z (1:220), N (1:160) en H0 (1:87). Faller huisjes en Faller figuren, maar ook alle daarbij behorende toebehoren zoals gereedschappen, lijm en strooimateriaal zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor het creëren van de meest prachtige landschappen hebben wij alle benodigdheden. Kies voor Faller achtergronden in de benodigde schaal om ons diverse en voordelig geprijsde aanbod te bekijken.

Faller huisjes en figuren in alle schalen

Kies voordat u onze producten gaat bekijken de benodigde modelschaal om te voorkomen dat u de verkeerde schaal besteld. De Faller sceneryproducten zijn nieuw en tweedehands leverbaar. Bent u op zoek naar een artikel dat niet meer geproduceerd wordt? Bekijk dan ons aanbod tweedehands Faller artikelen dat wij wekelijks aanvullen.

Bent u benieuwd naar alle nieuw aangekondigde Faller modelbouw artikelen? Bekijk de nieuw aangekondigde artikelen en bestel ze alvast als pre-order.