• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
 • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
 • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
 • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.687211093991% of 100
uit 8204 reviews

Betaalwijze

Waar vind ik informatie over mijn factuur en betalingen?

In uw account vindt u onder het tabblad ‘Facturen’ uw betalingsinformatie en facturen tot 6 maanden geleden. Voor informatie over oudere facturen, kunt u contact opnemen met Marnan.eu Klantenservice.

Ik heb mijn factuur betaald, maar zie het bedrag nog open staan

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode; iDEAL en directe overschrijving, duurt het maximaal vijf werkdagen, voordat uw betaling bij ons is verwerkt. Tot die tijd staat het factuurbedrag nog open in uw account.

Als u uw betaling volledig heeft voldaan met een of meerdere MARNAN.eu kortingscodes dan is het factuurbedrag direct € 0,00.

Een betalingsherinnering

Wanneer u een betalingsherinnering heeft gekregen dan hebben wij voor (het deel van) de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen. Nadat u betaald heeft, duurt het 5 werkdagen voor wij uw betaling verwerkt hebben. Als u de betaling langer geleden heeft voldaan , dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden. Houd er rekening mee dat betalingsherinneringen worden verzonden naar het laatst gebruikte factuuradres en email adres in uw account.

Betaalmethoden bij MARNAN.eu

U kunt bij Marnan.eu (afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

 • Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 • Via contant bij afhalen op afhaaladres of Beurs/evenement. Het pakket wordt aan u overhandigd en u kunt het contant of per pin betalen. Op beurzen en afhaaladres is een pin automaat aanwezig.
 • Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Klarna.  Klarna voert voor MARNAN.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MARNAN.eu betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.
 • Via paypal (voor bestellingen binnen en buiten Nederland). Verzenden met een betaling met Paypal geschiet alleen met pakketten waar een tracktrace code aan verbonden is. 
 • Via Creidit Card zoals Mastercard of Visa
 • Via het Belgische BanContact
 
 • Via kortingscode. Lees zorgvuldig de e-mail door waarin uw kortingscode is vermeld en zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voor inwisseling voldoet. Het inwisselen van uw kortingscode is heel eenvoudig:
 1. Klik bij het gewenste artikel op ‘In winkelwagentje’;
 2. Voer uw kortingscode in bij: Kortingscode en klik op toepassen;
 3. Klik indien al uw gegevens correct zijn op ‘naar betalen’;
 4. Selecteer de gewenste betaalwijze;
 5. Maak uw bestelling definitief door op ‘Bestelling versturen’ te klikken.

Betaalmethoden Internationaal bij MARNAN.eu

 • Via paypal (voor bestellingen binnen en buiten Nederland). Verzenden met een betaling met Paypal geschiet alleen met pakketten waar een tracktrace code aan verbonden is. Internationale zendingen betaald met Paypal worden alleen verzonden met EPS of IPP (zie verzending, tarieven en verpakking).
 • Via vooruitbetalen met Iban en Bic bank overschrijving (alleen mogelijk voor bestellingen buiten Nederland). U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 4581878 t.n.v. Marnan Modelspoorbouw te Roosendaal onder vermelding van uw bestelnummer met de volgende gegevens: IBAN NL45INGB0004581878 en BIC INGBNL2A. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. 

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem contact met ons op.