Roosendaal, 23 maart 2020

Update 23 maart 2020:

De fysieke winkel in Roosendaal blijft nog gesloten t/m 6 april 2020, misschien nog langer tot ca. 1 juni 2020.
De webshop blijft open en bestellingen worden normaal verwerkt.

Op deze pagina leest u de laatste stand van zaken.


Roosendaal, 17 maart 2020

Beste Klant,

Onze fysieke winkel blijft gesloten t/m minimaal 6 april 2020.

Gezien de situatie in Nederland verslechterd en met name in ons mooie Brabant blijven wij de komende drie weken met onze winkel gesloten. Onze nieuwe moderne webshop draait wel gewoon door en we verwerken nog wel dagelijks uw orders.

De reden is dat onze winkel niet zo heel groot is daarom kunnen wij gewoon de 1,5 meter afstand van elkaar niet garanderen tov. U, andere klanten, mijn medewerkers en mijn familie, daar dit ook gewoon mijn woonhuis is.

Afgelopen zaterdag hebben we hier ook ondervonden wat Coronatoerisme doet in de grensstreek en dat de winkel vol staat met mensen uit alle windstreken en dat moeten we met elkaar op dit moment niet willen.

De bezorgdiensten blijven doorgaan om uw pakket bezorgt te krijgen, ga hier wel vanuit dat deze keten ook vol kan lopen en het wat langer onderweg kan zijn.

Ook zien we dat evenementen afgelast worden en we geen zekerheid hebben hoelang alles gaat duren en wat de eerstvolgende beurs weer gaat zijn.

Om hier geen vollopende kasten en kratten te krijgen met afhaalbestellingen voor in de winkel of beurzen gaan deze twee opties in de webshop even uit.

Op dit moment moet in deze economische situatie het geld blijven rollen ipv stilstaan, zeker voor ons als kleine zelfstandige. Dit kan heel goed met onze webshop waar het ooit mee begonnen is, bestel en betaal, ontvang, en bouw, rijdt en verzamel met gezond verstand op dit moment.

Tot ziens op MARNAN.eu!

Marc Oomen