Datum: zondag 10 november 2019
Openingstijden: 10 - 16 uur
Kostprijs: 6 euro, jonger dan 12 jaar gratis
Parkeren: gratis

Locatie
Logistiek centrum Frans Bevers
Lierselei 177
2390 Malle
België

De negende International Collectors Fair vindt plaats op 10 november 2019 te Malle.

Deze beurs is het Internationaal trefpunt voor handelaars en verzamelaars. Meer dan 5000 vierkante meter aan standen met: modeltreinen – vintage speelgoed – stoommachines - auto’s - modelbouw - modelvliegtuigen – Landbouwmachines - boten – poppen – beren - .....

De International Collectors Fair is niet alleen een beurs. Bezoekers kunnen ook genieten van talloze modelbanen en diorama's. Iedereen kan actief deelnemen en gratis meerijden op het traject voor de hallen op stoom of elektriciteit. Bezoek ook de levensechte treinstellen.. NIEUW RC Demonstraties op prachtig aangelegd parcours van Antwerpse Modelbouw Grondwerken.

MARNAN.eu Modelspoorbouw is hier ook aanwezig met een stand.

Ook kunt u bestellingen via onze webshop MARNAN.eu klaar laten leggen, tijdens het bestellen kunt u in het opmerkingenveld aangeven bij welke beurs u de bestelling wilt ophalen. Print uw orderbevestiging uit die u ontvangt per email en neem hem mee als ophaalbewijs.
Wilt u dat wij een bestelling voor u meenemen? Plaats dan uw bestelling voor vrijdagavond 20 uur, dan bent u er zeker van dat wij het voor u meenemen.

Meer informatie over de beurs kunt u vinden op http://www.verzamelbeurs.net/nl/.