Voor als het te warm is op zolder hebben wij ook van alles in het assortiment om te starten met een tuinbaan. De rails, treinen en toebehoren van Piko G en Pola G zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en dragen de titel "weerbestendig", u kunt ze het hele jaar door buiten gebruiken.
Bekijk snel alles in de "grootspoor" afdeling van de webshop.

 

Startsets
Een startset is ideaal als instap in de wereld van het tuinspoor. De set bevat alles wat u nodig heeft om direct te starten: rails, een rijregelaar en natuurlijk een trein.
U heeft geen gereedschap of andere onderdelen nodig om de set op te bouwen. Open gewoon het pakket, bouw het op en rijd weg.
Rails
De startset kunt u uitbreiden met losse rails. Rechte rails, bochten, wissels, overwegen, stootblokken op een kopspoor. Laat je fantasie de vrije loop en maak er iets moois van!
Mocht u een vaste baan plannen? Geen probleem, de rails is weerbestendig en kan het hele jaar buiten blijven liggen!

 

Treinen
Op dit moment hebben wij de treinen van Piko en ESU Pullman in ons assortiment. Met een Piko BR 103 en bijpassende IC rijtuigen kunt u zelfs een klassieke Duitse InterCity samenstellen.
  Bebouwing
Huizen en andere scenery mogen natuurlijk niet ontbreken op de baan. De gebouwen en andere scenery van Pola G en Piko G zijn ook weerbestendig, en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Figuren
Uiteraard moet er ook wat "leven" op de modelbaan zijn, hiervoor levert Pola G schitterende gedetailleerde figuren.
Verlichting
Natuurlijk moet de bevolking ook nog wat kunnen zien... dus enkele echt functionerende lantaarns mogen niet ontbreken.


En als afsluiting een plaatje om af te koelen...