Het is vreemde tijd, en er wordt extra veel online besteld. Het aantal verzonden pakketten dit jaar gaat alle records verbreken.

Uw online bestellingen proberen we zo snel mogelijk te verzenden, maar door de drukte kan het een dag later verzonden worden dan normaal. Ook bij de pakketdienst is het extreem druk en daardoor kan de bezorging van uw bestelling langer duren dan normaal. Via de track&trace link die u ontvangt kunt u het pakket volgen.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

Artikelen op bestelling

Bijna alle leveranciers zijn rond de feestdagen gesloten, en leveren pas weer spullen uit in januari. Artikelen die wij voor u moeten bestellen zullen dus pas in de loop van januari geleverd worden! Houd hier aub rekening mee.

Alles op een rijtje

  • Uw online bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden.
  • Artikelen op bestelling: Ook bij de fabrikanten is het druk, artikelen die wij moeten bestellen hebben vaak ook een langere levertijd dan normaal. Voor deze artikelen kunnen wij op dit moment helaas geen exacte levertijd geven. Rond de feestdagen zijn bijna alle leveranciers gesloten en de bestelde artikelen worden pas in januari uitgeleverd.
  • Artikelen uit eigen voorraad: Als uw order alleen bestaat uit artikelen die op voorraad zijn in de winkel wordt uw bestelling direct verzonden (di-vr).
  • Door de extreme drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan normaal, dit kan oplopen tot enkele dagen.
  • Pakketten naar België hebben helaas een extra lange looptijd bij de bezorgdiensten die kan oplopen tot meer dan een week, hier kunnen wij helaas ook niets aan veranderen.
  • Via de track&trace link die u krijgt toegezonden per e-mail als uw bestelling verzonden is kunt u het pakket volgen, meer informatie hebben wij ook niet over uw zending!
  • Als uw pakket in een sorteercentrum ligt kan het zijn dat de track&trace een paar dagen lang niet bijgewerkt wordt.
  • Uw online bestelling ophalen in de winkel is tijdens de lockdown helaas niet mogelijk!

Kijk hier voor de levertijd van de verschillende soorten artikelen.

Wilt u uw bestelling op tijd in huis hebben, bestel dan ruim op tijd.