• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel

9.2
91.803953871499% of 100
uit 6917 reviews

Op zondag 10 september 2017 zijn wij geopend van 11:00-17:00 tijdens Burgerhout Bruist!

Deze dag zullen wij speciale akties hebben, kom zeker kijken naar wat er in onze straat gebeurd. Let wel, het is niet mogelijk te parkeren deze dag!

 

HET EVENEMENT

Burgerhout Bruist! En dat mag iedereen weten.

Na de succesvolle doorstart van het evenement in 2015 is ons doel nóg meer buurtbewoners, lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen op een uitnodigende manier met elkaar kennis te laten maken. En dat zijn er heel wat! Want voor wie het nog niet wist; onder Burgerhout vallen de van oudsher zo genoemde Joseph- en Fatimawijk, Keijenburg en het Villapark, ja zélfs de zuidelijke kant van de Boulevard tot aan de Brugstraat en de westelijke kant van de Hoogstraat en de Bredaseweg tot en met de Turkse moskee aan de Bartoklaan.

Samen eten onderstreept de saamhorigheid, de gemoedelijkheid en de diversiteit die zo kenmerkend zijn voor Burgerhout. Het thema van deze editie is dan ook ‘Burgerhout smaakt naar meer’.

Kom jij ook op zondag 10 september 2017 een kijkje nemen in de keuken van onze wijk? Ondernemers, verenigingen, creatievelingen, scholieren en vrijwilligers uit de wijk stellen voor deze dag een overheerlijk menu samen. Een keur aan geuren en smaken zal de revue passeren. Geniet van lekkere hapjes en drankjes, optredens, workshops en demonstraties. Beleef van alles op het gebied van sport, spel, kunst en cultuur. En laat je informeren over gezondheid, verzorging en duurzaamheid. De altijd populaire rommelmarkt ontbreekt uiteraard niet.

Team Burgerhout Bruist zorgt er samen met de hele buurt voor dat het een evenement wordt waar iedereen plezier aan beleeft. Noteer de datum – zondag10 september 2017 – maar in je agenda.