ECoS en toebehoren

ECoS en toebehoren

   ECoS JUST PLAY: ... ESU blijft verbazen!!!!

   Op 1 december 2005 heeft ESU, fabrikant van LokSound en LokPilot op de Internationalen Modellbahnausstellung in München, haar Digitaalcentrale „ECoS” aan het publiek en de pers voorgesteld, onder het motto: "ECoS - Just play". En zoals we van ESU stilaan gewoon zijn, steekt de ECoS vol functies en mogelijkheden, die de toekomst van de digitale besturing zal bepalen. De ECoS ondersteunt dataformaten als DCC, Märklin®, M4® en Selectrix®. Met de ECoS  bestuur je 16384 Lokfuncties,  schakel je tot 2048 wissels/seinen en kun je 1024 reiswegen (rijwegen) instellen. Verder biedt de ECoS besturing van 8 pedeltreinen. Daarvoor benut U S88-terugmelddecoders, die direct aan de ECoS kunnen worden angeschakeld.

   

  De ECoS beschikt over een dubbele besturingseenheid, 2 motoraangedreven rijregelaars en 8 functietoetsen. Per lok werden 22 functies voorzien. Verder werden ook 2 joystics ingebouwd. Niettegenstaande al deze elektronica, blijft de ECoS eenvoudig in gebruik: via touchscreen met uw vingers of bijgeleverde schrijfstift (vergelijk met een PDA). De ECoS biedt U tevens een ingebouwde Booster aan met 4 Ampère uitgang, zodat hij in basisuitvoering ook reeds klaar is voor alle spoorbreedtes. ESU levert U deze ECoS standaard met een netvoeding van 90 VA.

  Voor zij die hun digitaal systeem verder uitbouwen; alle gangbare apparaten van oudere systememen, als daar zijn: Uhlenbrock Intellibox® en Daisy®, Lenz digital plus®, ROCO® Lokmaus® I – III, Fleischmann® Twin Center® als daar zijn LokBoss® of Märklin® 6021, Delta® en mobile station® kunnen direct aan de ECoS aangesloten en gebruikt worden. Desgevallend via een ingebouwde convertermodule. 
  Voor systeemuitbreidingen is de Ecos aansluitbaar op het internet. Verder wordt de samenwerking met ESU’s ECoSControl voorzien (september 2009).

  De ECoS is van fabriekswege uit compatible met de NMRA/DCC BiDirectional Communication Standard ("Railcom"). Via de ethernet aansluiting kan de ECoS aangesloten worden  op uw PC. Via deze aansluiting kunnen software-updates ingeladen worden en is computerbesturing mogelijk.

  Van bij de start is de ECoS een succes. Daarom breidt ESU in 2007 haar gamma uit met boosters (ref.: 50010 à 4A / 50011 à 8 A) en decoders SwitchPilot voor wissels en seinen (ref.: 51800 / 51801 / 51802).

Lees meer

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
ECoS en toebehoren