Navigator

Navigator

Op 1 december 2005 heeft ESU, fabrikant van LokSound en LokPilot op de Internationalen Modellbahnausstellung in München, haar Digitaalcentrale „ECoS” aan het publiek en de pers voorgesteld, onder het motto: "ECoS - Just play". Ondertussen kennen we ook de ECoS2. En zoals we van ESU stilaan gewoon zijn... vandaag (juni 2010) stellen wij met fierheid zijn kleine broer voor: de Navigator.

  Deze digitale centrale werd speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote modelbanen. De Navigator biedt U - dankzij IR techniek en bi-directionele technologie - ongekende vrijheden aan.

  Locos besturen.

  Via de navigator heeft U 40 locomotieven onder controle. Wij denken hierbij zowel aan locs uitgerust met een DCC of Motorola® decoder. De Navigator schakelt tot 21 functies, beheert tot 9990 locadressen (DCC) en tot 255 locadressen (Motorola®). Natuurlijk kan U elke loc een eigen naam en locsymbool geven.

  Multitractie.

  Ook het besturen van een dubbeltractie en een multitractie is voor de Navigator geen probleem. Elke multitractie kan tot 6 locomotieven bevatten. De toegang tot de functies blijft in multitractie steeds mogelijk. Laat de hoorn maar schallen...

  Magneetartikelen.

  Zoals U van een moderne centrale verwacht, kan U met de Navigator uw magneetartikelen schakelen. Het speelt geen rol of U originele Märklin® k83 of k84 decoders, dan wel compatibele decoders, zoals de SwitchPilot hiervoor inzet. Uw navigator schakelt tot 100 wissels, seinen, ... De Navigator schakelt zowel Motorola® als DCC accessoiredecoders.

  Technische weetjes.

  De Navigator is een digitale centrale met een IR-afstandsbediening. Vermogen naar de treinbaan: 3A.

   

  ESU-50300 - ESU Navigator: set met basis unit, IR-afstandsbediening, aansluitkabel voor het programmeerspoor, aansluitstekker treinbaan, transformator, nekband en handleiding.

  ESU-50301 - ESU Navigator: uitbreidingsset met IR-afstandsbediening en nekband.

  ESU-50303 - ESU Navigator: uitbreidingsset met IR-ontvanger.

  ESU-50305 - ESU Navigator: ECoSLink kabel.

  ESU-50306 - ESU Navigator: USB-kabel.


Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Navigator