• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.835245046924% of 100
uit 6455 reviews

WAT HOUDT EUROSPOOR IN?

Grootste modelspoorevenement van Europa

 

Modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft

yeend.jpgDaar draait het om op EUROSPOOR. De meest schitterende modelbanen ter wereld worden er getoond. Ruim 50 in totaal. Veel van de tentoongestelde banen zijn ware kunstwerken die uitblinken door aandacht voor detail en een hoge mate van natuurgetrouwheid.

Het zijn de grote attracties die de show stelen. Naast de vele clubs en particuliere hobbyisten die we uit Nederland aantreffen komen er ook vele uit het buitenland. Onder andere uit Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Engeland.

 

Unieke modellen op 20.000m2 spoor-Z trein.jpg
U vindt er unieke verzamelingen van topklasse. Duizenden miniatuurlokomotieven van bekende en minder bekende merken. Miniatuurtjes niet groter dan een pink. Maar ook enorme exemplaren, van vele kilo's per stuk.

 

Kopen tegen interessante prijzen 
Tevens kunt u op stands van binnen- en buitenlandse bedrijven niet alleen informatie krijgen, maar ook nieuwe artikelen en onderdelen tegen interessante prijzen aanschaffen. Daarnaast is er een speciale modelspoormarkt van maar liefst 1000 meter lengte hobbyisten gebruikte treinen, toebehoren en verzamelmodellen ter ruil of verkoop aanbieden.

 

kinder-12.jpg

De kinderen ... kunnen volop spelen 
Het is geen beurs van alleen maar..'afblijven en kijken!...Nee! Voor de kinderen is er volop materiaal waarmee ze naar hartelust mogen spelen. Bij een aantal clubs mogen ze meehelpen de baan te bedienen en ze kunnen zelfs een ritje in een grote modeltrein maken.

 

Een grandioos dagje uit, niet alleen voor 'treingekken' metropolis.jpg
Niet alleen voor fanatieke hobbyisten is EUROSPOOR het summum, maar ook voor iedereen die gewoon een dagje uit wil vormt EUROSPOOR een prima bestemming. Ook zonder zelf aktief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtig werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen.

 

Familiedag op zondag 25 oktober
Speciaal voor gezinnen en grootouders met kleinkinderen heeft Eurospoor de familiedag in het leven geroepen. Op die dag kunt u kortingen genieten van 40% en meer. Voor een online kaartje betalen kinderen t/m 11 jaar €1,50 en dames krijgen 50% korting!


Kortom: EUROSPOOR mag u niet missen als u iets met treinen heeft!

-  www.eurospoor.nl