• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.912943871707% of 100
uit 5666 reviews

Märklin modeltreinen


Hier ziet u ons complete assortiment modeltreinen en toebehoren van Märklin. Naast fabrieksnieuwe artikelen bieden wij ook een enorm assortiment tweedehands artikelen aan.

U kunt via het filtermenu een selectie maken tussen nieuw geleverd of tweedehands geleverd, de modelschaal of een van de vele andere mogelijkheden.
Märklin
Van hoog naar laag sorteren

5917 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5917 items

Pagina
per pagina

Märklin

De betovering van een Märklin modelspoorbaan blijft in het geheugen gegriefd van allen die het hebben beleefd. Misschien wil je er ooit naar terug. De charme en nauwkeurige weergave van het voorbeeld in de Märklin modellen weten jong en oud steeds weer te fascineren.

In 2009 vierde Märklin het 150-jarig bestaan. Na een aanvankelijk zeer breed speelgoed assortiment, concentreerde het aanbod zich in de loop der jaren op de productie van elektrische modeltreinen in verschillende schaalgrootten. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de producten is de naam Märklin wereldwijd synoniem voor modeltreinen. Ook tegenwoordig is metaal een belangrijke grondstof voor de fabricage van locomotieven, die daardoor naast hun betrouwbaarheid en hoge prestaties bovendien aan waarde toenemen.

Märklin H0: In de schaalgrootte van 1:87 wordt het grootste gedeelte van de Märklin-producten gemaakt. De grote bedrijfszekerheid van het Märklin H0 drie-rail-wisselstroom systeem heeft er toe geleid dat deze schaalgrootte wereldwijd de grootste is. Sinds 2000 zijn alle Märklin H0-locomotieven af fabriek digitaal te besturen.

Märklin Spoor 1: In schaal 1:32 bouwt Märklin het “Koningsspoor” van de modelbaan. Spoor 1 producten kenmerken zich door een bijzonder nauwkeurige weergave van het voorbeeld en uitstekende rijeigenschappen die in combinatie met het hoge gewicht van het model tot een fascinerende belevenis leiden. Als systeemproducent levert Märklin vanzelfsprekend een compleet railprogramma in Spoor 1.

Märklin Spoor Z: Modelspoorders kiezen niet alleen bij plaatsgebrek voor Spoor Z in schaal 1:220. Märklin is de enige grote fabrikant in Europa van deze schaalgrootte van allerkleinste modelbaan, die naast bevlogen modelbaanbouwers ook verzamelaars aanspreekt.