• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.817523533671% of 100
uit 8089 reviews

Märklin - Märklin

Hier ziet u ons complete assortiment modeltreinen en toebehoren van Märklin. Naast fabrieksnieuwe artikelen bieden wij ook een enorm assortiment tweedehands artikelen aan. U kunt via het filtermenu een selectie maken tussen nieuw geleverd of tweedehands geleverd, de modelschaal of een van de vele andere mogelijkheden.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

7369 items

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

7369 items

Märklin

De magie van een Märklin modelspoorbaan is een beleving die je niet zomaar zult vergeten. De charme en geperfectioneerde modellen van Märklin zijn een zeer realistische weerspiegeling van de levensgrote treinen waardoor zowel de jongere als de oudere generatie groot fan is.

Historie van Märklin

Vandaag de dag bestaat Märklin inmiddels 161 jaar. Waar het merk zich in het begin vooral op de productie van speelgoed concentreerde staan vandaag de dag de elektrische modeltreinen in diverse schaalmodellen centraal. Met dank aan de uitmuntende kwaliteit van het assortiment modeltreinen is Märklin vandaag de dag een wereldwijd synoniem voor modeltreinen.

Metaal is hedendaags nog steeds de belangrijkste grondstof voor de productie van de hoge kwaliteit locomotieven waardoor ze uitstekend blijven functioneren en hun waarde blijft toenemen.

Märklin H0

H0 schaal is met zijn verhouding van 1:87 tot de werkelijkheid veruit de populairste modelschaal. In deze schaal worden dan ook de meeste Märklin producten geproduceerd. De zekerheid die het Märklin H0 drie-rails-wisselstroom systeem biedt heeft er aan bijgedragen dat de schaal H0 wereldwijd uitgegroeid is tot de populairste. Sinds de eeuwwisseling zijn alle Märklin H0-locomotieven standaard voorzien van digitale aansturing.

Bekijk alle Märklin artikelen in schaal H0

Märklin Spoor 1

Spoor H1 heeft een verhouding van 1:32 tot de werkelijkheid en bouwt hiermee het zogenoemde koningsspoor van de modelbaan. Met deze verhouding zijn de modellen relatief erg zwaar, desondanks zijn ze rijvaardig uitstekend en zijn ze nauwelijks van het voorbeeld te onderscheiden. Als systeemproducent levert Märklin vanzelfsprekend een compleet railprogramma in Spoor 1.

Bekijk alle Märklin spoor 1 artikelen

Märklin Spoor Z

Märklin is de enige Europese producent die modeltreinen produceert in Spoor Z. Met een verhouding van 1:220 tot de werkelijkheid is dit de kleinste modelschaal die er is wat hem zeer geschikt maakt voor modelspoorders die thuis niet veel plek hebben om hun hobby uit te oefenen.

Dankzij het feit dat Märklin de enige Europese producent is van deze modelschaal zijn de modeltreinen in schaal Z ook erg populair onder verzamelaars.

Bekijk alle Märklin spoor Z artikelen