Retouren van artikelen

Retouren
Retouren binnen Nederland
Retouren vanuit overige landen
Verkeerd artikel ontvangen
Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Retouren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. We willen u vragen altijd uw naam en bestelnummer te vermelden bij het retourneren van het artikel. Een artikel mag ongebruikt altijd retourgezonden worden, u mag het artikel thuis beoordelen/gebruiken zoals u dat bij ons in de winkel mogelijk zou zijn. Indien er meer mee is gedaan dan wat u bij ons in winkel zou doen dan bent u voor de waardevermindering aansprakelijk.

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we garantie-pagina. U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

 

Retouren binnen Nederland

Retourzendingen kunt u gratis verzenden naar ons antwoordnummer. Op enkele uitzonderingen na (zoals bijvoorbeeld Onderhoud, Repatie, decoderinbouw en speciaal bestelde (reserve) onderdelen) kunt u bij MARNAN.eu de gekochte artikelen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst, kosteloos retourneren. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag en de gemaakte verzendkosten indien het artikel ongeschonden is.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren degelijk verpakt, zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug, vergezeld van een bewijs van aankoop (zoals: kopie factuur/pakbon). Voeg bij uw retourzending het ingevulde Wettelijke Herroepingsformulier bij. U kunt het formulier hier downloaden.
Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden.

U kunt uw retourzending/ontbinding van de aanschaf ook via email van te voren aanmelden of door het Wettelijke Herroepingsformulier aan ons toe te zenden. Na aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren zodra wij deze bevestigd hebben.

 

MARNAN.eu Modelspoorbouw
T.a.v. Retouren
Antwoordnummer 76
4700VB Roosendaal

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice via het contactformulier. Ook als u na de 30 dagen wilt retour sturen neem contact op met onze klantenservice.

Als u een pakket op het postkantoor afgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een 3S-nummer. Bewaar dit bewijs zorgvuldig. Het is mogelijk dat wij hier in een later stadium om vragen.

Retouren vanuit overige landen

Het is niet mogelijk om een artikel vanuit het buitenland naar een antwoordnummer in Nederland te sturen. Neemt u in dat geval contact op met onze Klantenservice.

Verkeerd artikel ontvangen

Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om het binnen 30 dagen na ontvangst retour te sturen. Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, is het belangrijk dat u op de achterkant van de factuur aangeeft wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen. Stuur het artikel kosteloos naar:

MARNAN.eu Modelspoorbouw
T.a.v. Retouren
Antwoordnummer 76
4700VB Roosendaal

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Conform de Algemene Voorwaarden van de Thuiswinkel Organisatie storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten binnen 14 dagen terug naar uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij het product hebben ontvangen, of tot het moment u heeft aangetoond het product te hebben teruggestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem contact met ons op.

Terug