• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands Grootspoor scenery

Grootspoor scenery omvat alle elementen die ervoor zorgen dat het modelspoor tot in detail klopt. Denk aan begroeiing, gebouwen, auto’s, figuren en ga zo maar door. Bestel voor 14:00 tweedehands scenery en u heeft het de volgende dag al in huis.
Van hoog naar laag sorteren

6 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 items

per pagina

Tweedehands grootspoor modelbouw artikelen kopen

Ons assortiment tweedehands grootspoor producten bestaat uit alles wat u nodig heeft op en rond uw grootspoor modelbaan. De producten worden bij binnenkomst beoordeeld op hun staat en krijgen een aantal duimpjes toegekend. Een artikel met 5 duimpjes is in uitstekende staat, 1 duimpje betekend dat het artikel er slecht aan toe is.

Tweedehands grootspoor modeltreinen

Onze selectie tweedehands grootspoor modeltreinen bestaat uit verschillende typen treinen. Bent u specifiek op zoek naar een type modeltrein? Kies dan een van de volgende typen. Als u niet specifiek op zoek bent naar een bepaalde modeltrein kunt u ons gehele assortiment tweedehands G schaal treinen bekijken.

Ook de bekende grootspoor startsets kunt u bij ons tweedehands kopen.

Grootspoor baanbouw en scenery tweedehands kopen

Voor het creëren van een mooi modelspoor met alles eromheen hebben wij ook een assortiment met tweedehands grootspoor baanbouw. Daar vindt u gebruikte rails, seinen, wissels en meer om de perfecte modelbaan te bouwen.

Gebruik grootspoor scenery om de baan tot in de kleinste detail helemaal compleet te maken.

Tweedehands grootspoor scenery kopen

Binnen scenery zijn er veel verschillende typen. Zo zijn er gebouwen, figuren, voertuigen, begroeiing… alles wat ervoor zorgt dat uw modelbouw project niet van echt te onderscheiden is. Onze tweedehands grootspoor scenery artikelen zijn beoordeeld op hun staat en hebben daarvoor 1 tot 5 duimen gekregen. Zo weet u in welke staat de artikelen verkeren.

Grootspoor scenery van de populairste merken

Aanbieders van grootspoor scenery zijn er extreem veel, waardoor wij ook een groot aanbod met tweedehands grootspoor scenery hebben van verschillende merken. Bent u liefhebber van scenery van een specifiek merk? Selecteer dat merk in het filter om alleen de scenery artikelen van dat merk te bekijken. Kies bijvoorbeeld voor de populaire scenery van Faller, Noch of Piko.