• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands N (1:160) Baanbouw en rails

Voor het aanleggen van modelspoor in schaal N hebben wij een groot aanbod met tweedehands N baanbouw elementen en rails. Van tweedehands rails draaischijven tot seinen in schaal N, bij MARNAN.eu bestelt u het voordelig en gemakkelijk online.
Van hoog naar laag sorteren

150 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

150 items

Pagina
per pagina

Tweedehands N schaal modelbouw artikelen kopen

Bij MARNAN.eu kunt u niet alleen voor nieuwe artikelen terecht, ook tweedehands N spoor artikelen bestelt u bij MARNAN.eu. Bent u op zoek naar een speciale editie van een modeltrein, scenery of ander product dat niet meer nieuw leverbaar is? Kijk dan op uw gemak door deze categorie met tweedehands N spoor. Gebruik de slimme filters om uw selectie te verfijnen en precies te vinden waar u naar op zoek bent.

Tweedehands modeltreinen N schaal

Ons aanbod met tweedehands modeltreinen in schaal N bestaat uit 4 verschillende typen, namelijk de volgende type treinen:

Kies voor het type modeltrein waar u specifiek naar op zoek bent of bekijk ons gehele assortiment met tweedehands N treinen.

Tweedehands N spoor in uitstekende staat

De tweedehands treinen zijn beoordeeld op hun staat waarin ze verkeren en zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimpjes waarbij 5 duimpjes betekent dat de trein in perfecte conditie is. De tweedehands treinen, scenery, baanbouw en andere artikelen bewaren wij in eigenvoorraad. Bestel voor 14:00 en u heeft de bestelling de volgende dag al in huis (dinsdag t/m vrijdag).

Tweedehands N rails kopen

Voor het realiseren van uw N spoor baanplan hebben wij alle soorten tweedehands N rails, railbedding en alles wat u nodig heeft bij het aanleggen van uw modelspoor in schaal N. Zo hebben wij diverse rails stukken die het mogelijk maken rails te kruizen, treinen compleet om te draaien en scherpe tot flauwe bochten te maken. Gebruik het filter om specifieke merken en railssoorten op te zoeken.

N baanbouw tweedehands kopen

Ons tweedehands aanbod bestaat niet alleen uit rails, maar ook uit elementen zoals bruggen en viaducten. Met dergelijke baanbouw elementen maakt u het modelspoor speelser en afwisselend. Gebruik bijvoorbeeld een brug om de N trein van de ene berg naar de andere te laten rijden of een rivier te kruizen.

Tweedehands seinen in schaal N

Seinen langs het spoor zijn uiteraard onmisbaar, ook in uw N modelspoor. Ons aanbod tweedehands N seinen bestaat uit de verschillende typen seinen, waaronder blokseinen en dwergseinen. Deze seinen en onze andere tweedehands N spoor artikelen beheren wij in eigen voorraad. Bestelt u voor 14:00? Dan heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis!