• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands N (1:160) scenery

Met de juiste scenery kunt u uw modelspoor helemaal af maken. Ons aanbod tweedehands N schaal scenery bestaat uit natuurlijke begroeiing, gebouwen, verlichting en veel meer. Bekijk ons gehele aanbod of gebruik het filter om uw zoektocht gemakkelijker te maken. Bestel voor 14:00 en u heeft de bestelling de volgende werkdag al in huis!
Van hoog naar laag sorteren

11 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 items

per pagina

Tweedehands N schaal modelbouw artikelen kopen

Bij MARNAN.eu kunt u niet alleen voor nieuwe artikelen terecht, ook tweedehands N spoor artikelen bestelt u bij MARNAN.eu. Bent u op zoek naar een speciale editie van een modeltrein, scenery of ander product dat niet meer nieuw leverbaar is? Kijk dan op uw gemak door deze categorie met tweedehands N spoor. Gebruik de slimme filters om uw selectie te verfijnen en precies te vinden waar u naar op zoek bent.

Tweedehands modeltreinen N schaal

Ons aanbod met tweedehands modeltreinen in schaal N bestaat uit 4 verschillende typen, namelijk de volgende type treinen:

Kies voor het type modeltrein waar u specifiek naar op zoek bent of bekijk ons gehele assortiment met tweedehands N treinen.

Tweedehands N spoor in uitstekende staat

De tweedehands treinen zijn beoordeeld op hun staat waarin ze verkeren en zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimpjes waarbij 5 duimpjes betekent dat de trein in perfecte conditie is. De tweedehands treinen, scenery, baanbouw en andere artikelen bewaren wij in eigenvoorraad. Bestel voor 14:00 en u heeft de bestelling de volgende dag al in huis (dinsdag t/m vrijdag).

Tweedehands N schaal landschapsbouw

Om uw N modelspoor aan te leggen is de juiste landschapsbouw noodzakelijk. Met de landschapsbouw artikelen legt u de basis voor het spoor en maakt u de benodigde niveauverschillen voor bijvoorbeeld bergen en bruggen. In de meeste gevallen kan dit type landschapsbouw voor alle schalen gebruikt worden, maar controleer altijd goed voor welke modelschalen het artikel geschikt is.

N begroeiing en bomen tweedehands kopen

Voor het bouwen van natuurlijke omgevingen rond uw N schaal modelspoor kunnen bomen en andere begroeiing uiteraard niet ontbreken. De begroeiing is op N schaal en wordt aangeboden in verschillende formaten. Zo zijn er kleine struiken leverbaar maar ook grote bomen van centimeters hoog. Is het thema van uw modelbaan winter? Kies dan voor de besneeuwde bomen en struiken.

Tweedehands N schaal gebouwen

Gebouwen en huisjes in schaal N voor modelspoor zijn er in alle denkbare varianten en thema’s. Voor ieder modelspoor hebben wij dan ook een ruim aanbod met de geschikte huizen en gebouwen. Bent u op zoek naar een speciaal type gebouw? Gebruik dan het filter om alle tweedehands N gebouwen van dat type te bekijken.

N schaal scenery online bestellen

Onze voorraad tweedehands N modelspoor beheren wij in ons eigen magazijn. Bestelt u op werkdagen voor 14:00? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis!