• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.817523533671% of 100
uit 8089 reviews

Aansturing

Voor digitale en analoge aansturing van uw modeltrein hebben wij alle benodigdheden. Van decoders en transformatoren tot schakelaars en bedrading. Bij MARNAN.eu koopt u alles voor een perfecte aansturing van uw modelspoor.

Aansturing
Modelspoor elektronica

Zie alle kortingen


Nieuw binnen
Tweedehands

Modelspoor elektronica

Zonder aansturing zullen uw modeltreinen niet bewegen en staan de treinen stil. Het is van belang om de aansturing van uw modelspoor goed in te richten zodat de treinen veilig over het spoor bewegen en er geen botsingen of andere problemen ontstaan.

Voor de aansturing van uw modeltrein is er verschil in digitale en analoge aansturing. Kies uw type aansturing en kies uit ons grote aanbod producten ter behoeve van de aansturing van uw modelspoor.

Analoge modelspoor aansturing

Voor uw analoge modelspoor hebben wij een ruim aanbod met benodigdheden. Bij MARNAN.eu vindt u alles wat u nodig heeft om de besturing perfect in te regelen en precies naar wens in te richten. Onze producten zijn van hoge kwaliteit om er zeker van te zijn dat alles op en rond het spoor naar behoren functioneert. Ook voor de afwerking van bedrading bieden wij het benodigde materiaal een tegen de scherpste prijs.

Digitale modelspoor aansturing

Digitale aansturing maakt het mogelijk om treinen individueel aan te sturen. Bij analoge aansturing is het enkel mogelijk om alle treinen op het spoor dezelfde commando’s te geven. Bij digitale aansturing hebben alle locomotieven een eigen 'adres' (decoder) waardoor het mogelijk is om iedere trein individuele commando's te geven.

Voor digitale aansturing hebben wij dan ook een zeer uitgebreid assortiment om ervoor te zorgen dat alle treinen, seinen, wissels en andere attributen aan te sturen zijn.

Alles voor digitale en analoge aansturing bestellen

Ons aanbod nieuwe modelspoor elektronica is erg uitgebreid. Voorraadproducten die u voor 14:00 besteld heeft u de volgende werkdag al in huis. Niet gevonden wat u zocht of op zoek naar een goedkoper alternatief? Bekijk ons aanbod tweedehands modelspoor aansturing.