• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands Z (1:220) scenery

Met de juiste scenery maakt u het modelspoor in schaal Z helemaal af. Ons aanbod tweedehands Z scenery bestaat uit de bekende huisjes, begroeiing en natuurlijk landschapsbouw om de mooiste landschappen te creëren.
Van hoog naar laag sorteren

6 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 items

per pagina

Tweedehands Z schaal modelbouw artikelen kopen

Bent u op zoek naar dat ene specifieke item voor uw Z spoor en kunt u dat nergens vinden? Voor tweedehands modelbouw artikelen bent u bij MARNAN.eu aan het juiste adres. Van modeltreinen tot baanbouw en lectuur over Z spoor: wij hebben het allemaal. Wekelijks vullen wij het assortiment aan met nieuwe tweedehands artikelen, dus kom gerust eens terug als u niet direct kunt vinden wat u zoekt.

Tweedehands Z treinen

Om uw zoektocht gemakkelijker te maken is ons assortiment Z treinen verdeeld in de 4 verschillende typen. Kies een van de typen of bekijk op uw gemak ons gehele assortiment tweedehands Z spoor modeltreinen.

Ook voor tweedehands startsets en losse onderdelen kunt u bij ons terecht.

Tweedehands Z spoor in uitstekende staat

De tweedehands treinen en toebehoren voor de modelbaan zijn beoordeeld op hun staat waarin ze verkeren. Ze zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimen waarbij 5 duimen betekent dat het artikel in perfecte conditie is.

De tweedehands treinen, scenery, baanbouw en andere artikelen in schaal Z bewaren wij in eigen voorraad. Bestelt u voor 14:00? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis (dinsdag t/m vrijdag).

Tweedehands Z schaal scenery kopen

De gebruikte scenery in ons assortiment wordt bij binnenkomst beoordeeld op de staat waarin het verkeert en krijgt daarbij 1 tot 5 duimpjes, een artikel met 5 duimpjes verkeert in uitstekende staat. De tweedehands artikelen bewaren wij in onze eigen voorraad waardoor we bestellingen die voor 14:00 besteld zijn dezelfde dag nog kunnen verzenden. Zo heeft u het artikel de volgende dag al in huis.

Z spoor huisjes en gebouwen tweedehands

Gebouwen, huisjes, winkels… ze kunnen niet ontbreken rond uw Z schaal modelspoor. Bij MARNAN.eu vindt u ze nieuw en gebruikt in alle stijlen en uit alle tijdperken. Uiteraard vindt u hier ook de stations en perrons om een compleet station te bouwen waar de treinen doorheen rijden.

Gebruikte Z spoor bomen en begroeiing

Rond het modelspoor zien we natuurlijk niet alleen huisjes en gebouwen, maar vooral bomen, gras en andere natuurlijke begroeiing. Ook dit type scenery vindt u bij ons in grote aantallen. Kies met behulp van de filtering uw favoriete merk of selecteer een bepaald thema waar u naar op zoek bent zoals winter of feestdagen.

Wekelijks vullen wij ons assortiment tweedehands Z scenery aan met nieuw binnengekomen artikelen. Kunt u op het moment niet vinden waar u naar op zoek bent? Kom volgende week terug of bekijk ons aanbod nieuwe Z spoor scenery.