• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.866295264624% of 100
uit 8020 reviews

Tweedehands Z (1:220) scenery

Met de juiste scenery maakt u het modelspoor in schaal Z helemaal af. Ons aanbod tweedehands Z scenery bestaat uit de bekende huisjes, begroeiing en natuurlijk landschapsbouw om de mooiste landschappen te creëren.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tweedehands Z schaal scenery kopen

De gebruikte scenery in ons assortiment wordt bij binnenkomst beoordeeld op de staat waarin het verkeert en krijgt daarbij 1 tot 5 duimpjes, een artikel met 5 duimpjes verkeert in uitstekende staat. De tweedehands artikelen bewaren wij in onze eigen voorraad waardoor we bestellingen die voor 14:00 besteld zijn dezelfde dag nog kunnen verzenden. Zo heeft u het artikel de volgende dag al in huis.

Z spoor huisjes en gebouwen tweedehands

Gebouwen, huisjes, winkels… ze kunnen niet ontbreken rond uw Z schaal modelspoor. Bij MARNAN.eu vindt u ze nieuw en gebruikt in alle stijlen en uit alle tijdperken. Uiteraard vindt u hier ook de stations en perrons om een compleet station te bouwen waar de treinen doorheen rijden.

Gebruikte Z spoor bomen en begroeiing

Rond het modelspoor zien we natuurlijk niet alleen huisjes en gebouwen, maar vooral bomen, gras en andere natuurlijke begroeiing. Ook dit type scenery vindt u bij ons in grote aantallen. Kies met behulp van de filtering uw favoriete merk of selecteer een bepaald thema waar u naar op zoek bent zoals winter of feestdagen.

Wekelijks vullen wij ons assortiment tweedehands Z scenery aan met nieuw binnengekomen artikelen. Kunt u op het moment niet vinden waar u naar op zoek bent? Kom volgende week terug of bekijk ons aanbod nieuwe Z spoor scenery.