• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.687211093991% of 100
uit 8204 reviews

Tweedehands Z (1:220) Baanbouw en rails

Het aanleggen van het Z modelspoor vereist vaak veel verschillende stukken rails en baanbouw benodigdheden. In ons assortiment tweedehands baanbouw en rails voor Z spoor vindt u alles wat u nodig heeft om uw baanplan te realiseren. Bestelling geplaatst op werkdagen voor 14:00 heeft u de volgende dag al in huis.
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

53 items

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

53 items

Tweedehands Z baanbouw benodigdheden kopen

Een stevige basis van uw modelspoor is erg belangrijk en legt u met onze baanbouw artikelen voor schaal Z. In enkele gevallen is baanbouw niet voor één specifieke schaal en kunt u het dus toepassen voor meerdere modelschalen. Echter: bruggen, viaducten en andere bouwwerken zijn wél schaal gebonden. Houdt daar dus rekening mee bij de aankoop van baanbouw artikelen.

Aanbod tweedehands Z schaal baanbouw

Ons aanbod baanbouw voor Z spoor bestaat uit verschillende benodigdheden om een functionerend spoor aan te leggen dat niet van werkelijkheid te onderscheiden is. Het aanbod is te verdelen in verschillende typen baanbouw. Om het type baanbouw te bekijken waar u naar op zoek bent kunt u gebruikmaken van het filter. Daar kunt u ook kiezen voor specifieke merken waar u naar op zoek bent.

Tweedehands Z schaal baanbouw en rails bestellen

Onze tweedehands artikelen zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimen waarbij 5 duimen betekent dat het product in uitstekende staat is. De producten bewaren wij in ons eigen magazijn, als u op werkdagen voor 14:00 bestelt heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.