• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands Z (1:220) Baanbouw en rails

Het aanleggen van het Z modelspoor vereist vaak veel verschillende stukken rails en baanbouw benodigdheden. In ons assortiment tweedehands baanbouw en rails voor Z spoor vindt u alles wat u nodig heeft om uw baanplan te realiseren. Bestelling geplaatst op werkdagen voor 14:00 heeft u de volgende dag al in huis.
Van hoog naar laag sorteren

51 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

51 items

Pagina
per pagina

Tweedehands Z schaal modelbouw artikelen kopen

Bent u op zoek naar dat ene specifieke item voor uw Z spoor en kunt u dat nergens vinden? Voor tweedehands modelbouw artikelen bent u bij MARNAN.eu aan het juiste adres. Van modeltreinen tot baanbouw en lectuur over Z spoor: wij hebben het allemaal. Wekelijks vullen wij het assortiment aan met nieuwe tweedehands artikelen, dus kom gerust eens terug als u niet direct kunt vinden wat u zoekt.

Tweedehands Z treinen

Om uw zoektocht gemakkelijker te maken is ons assortiment Z treinen verdeeld in de 4 verschillende typen. Kies een van de typen of bekijk op uw gemak ons gehele assortiment tweedehands Z spoor modeltreinen.

Ook voor tweedehands startsets en losse onderdelen kunt u bij ons terecht.

Tweedehands Z spoor in uitstekende staat

De tweedehands treinen en toebehoren voor de modelbaan zijn beoordeeld op hun staat waarin ze verkeren. Ze zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimen waarbij 5 duimen betekent dat het artikel in perfecte conditie is.

De tweedehands treinen, scenery, baanbouw en andere artikelen in schaal Z bewaren wij in eigen voorraad. Bestelt u voor 14:00? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis (dinsdag t/m vrijdag).

Tweedehands Z baanbouw benodigdheden kopen

Een stevige basis van uw modelspoor is erg belangrijk en legt u met onze baanbouw artikelen voor schaal Z. In enkele gevallen is baanbouw niet voor één specifieke schaal en kunt u het dus toepassen voor meerdere modelschalen. Echter: bruggen, viaducten en andere bouwwerken zijn wél schaal gebonden. Houdt daar dus rekening mee bij de aankoop van baanbouw artikelen.

Aanbod tweedehands Z schaal baanbouw

Ons aanbod baanbouw voor Z spoor bestaat uit verschillende benodigdheden om een functionerend spoor aan te leggen dat niet van werkelijkheid te onderscheiden is. Het aanbod is te verdelen in verschillende typen baanbouw. Om het type baanbouw te bekijken waar u naar op zoek bent kunt u gebruikmaken van het filter. Daar kunt u ook kiezen voor specifieke merken waar u naar op zoek bent.

Tweedehands Z schaal baanbouw en rails bestellen

Onze tweedehands artikelen zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimen waarbij 5 duimen betekent dat het product in uitstekende staat is. De producten bewaren wij in ons eigen magazijn, als u op werkdagen voor 14:00 bestelt heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.