• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.702637889688% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands Grootspoor modeltreinen

Tweedehands grootspoor modeltreinen leveren wij in alle verschillende typen van de populairste merken. Kies uw favoriete merk of spoorwegmaatschappij en bestel uw favoriete modeltrein tweedehands bij MARNAN.eu.
Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina

Tweedehands grootspoor modelbouw artikelen kopen

Ons assortiment tweedehands grootspoor producten bestaat uit alles wat u nodig heeft op en rond uw grootspoor modelbaan. De producten worden bij binnenkomst beoordeeld op hun staat en krijgen een aantal duimpjes toegekend. Een artikel met 5 duimpjes is in uitstekende staat, 1 duimpje betekend dat het artikel er slecht aan toe is.

Tweedehands grootspoor modeltreinen

Onze selectie tweedehands grootspoor modeltreinen bestaat uit verschillende typen treinen. Bent u specifiek op zoek naar een type modeltrein? Kies dan een van de volgende typen. Als u niet specifiek op zoek bent naar een bepaalde modeltrein kunt u ons gehele assortiment tweedehands G schaal treinen bekijken.

Ook de bekende grootspoor startsets kunt u bij ons tweedehands kopen.

Grootspoor baanbouw en scenery tweedehands kopen

Voor het creëren van een mooi modelspoor met alles eromheen hebben wij ook een assortiment met tweedehands grootspoor baanbouw. Daar vindt u gebruikte rails, seinen, wissels en meer om de perfecte modelbaan te bouwen.

Gebruik grootspoor scenery om de baan tot in de kleinste detail helemaal compleet te maken.

Tweedehands grootspoor treinen kopen

Voor uw grootspoor modelbaan hebben wij een groot aanbod met verschillende typen tweedehands treinen. Kies een van de typen treinen om uw zoektocht gemakkelijker te maken of bekijk ons gehele aanbod tweedehands grootspoor treinen.

Het is naast het kopen van losse treinen ook mogelijk om de complete startsets tweedehands te kopen. De grootspoor startsets bestaan uit de trein(en), rails en benodigdheden voor de aansturing.

Gebruikte grootspoor modeltreinen van de populairste merken

Ons aanbod tweedehands grootspoor treinen bestaat uit treinen van de bekendste merken en spoorwegmaatschappijen. Zo vindt u bij ons grootspoor treinen van de merken Märklin, Faller en LGB. Enkele spoorwegmaatschappijen die u in ons aanbod terugvindt zijn Nederlandse Spoorwegen (NS), Duitse spoorwegen (DRG) en Oostenrijkse spoorwegen (ÖBB). Gebruik het filter om alle treinen van een bepaald merk of spoorwegmaatschappij te bekijken.

Nieuwe tweedehands grootspoor treinen

Bent u niet specifiek op naar een type trein maar kijkt u graag rond tussen de nieuwste tweedehands modeltreinen? Bekijk dan onze categorie nieuw binnengekomen tweedehands grootspoor treinen. Bestel op werkdagen voor 14:00 en u heeft de trein de volgende dag al in huis.