• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.645021645022% of 100
uit 2703 reviews

Tweedehands N schaal (1:160) modeltreinen

In ons grote assortiment tweedehands N schaal modeltreinen vindt u alle typen treinen die u nodig heeft om een complete trein volledig naar voorkeur samen te stellen. N schaal treinen van bekende merken zoals Fleischmann, Roco en Piko vind u hier van alle spoorwegmaatschappijen en uit alle tijdperken.
Van hoog naar laag sorteren

168 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

168 items

Pagina
per pagina

Tweedehands N schaal modelbouw artikelen kopen

Bij MARNAN.eu kunt u niet alleen voor nieuwe artikelen terecht, ook tweedehands N spoor artikelen bestelt u bij MARNAN.eu. Bent u op zoek naar een speciale editie van een modeltrein, scenery of ander product dat niet meer nieuw leverbaar is? Kijk dan op uw gemak door deze categorie met tweedehands N spoor. Gebruik de slimme filters om uw selectie te verfijnen en precies te vinden waar u naar op zoek bent.

Tweedehands modeltreinen N schaal

Ons aanbod met tweedehands modeltreinen in schaal N bestaat uit 4 verschillende typen, namelijk de volgende type treinen:

Kies voor het type modeltrein waar u specifiek naar op zoek bent of bekijk ons gehele assortiment met tweedehands N treinen.

Tweedehands N spoor in uitstekende staat

De tweedehands treinen zijn beoordeeld op hun staat waarin ze verkeren en zijn beoordeeld op een schaal van 1 tot 5 duimpjes waarbij 5 duimpjes betekent dat de trein in perfecte conditie is. De tweedehands treinen, scenery, baanbouw en andere artikelen bewaren wij in eigenvoorraad. Bestel voor 14:00 en u heeft de bestelling de volgende dag al in huis (dinsdag t/m vrijdag).

Tweedehands N schaal modeltrein kopen

Ons aanbod tweedehands modeltreinen in schaal N is erg groot en bestaat uit verschillende typen treinen. Bent u op zoek naar een speciaal type trein? Selecteer dan hieronder het type trein waar u naar op zoek bent om uw zoektocht gemakkelijker te maken.

Bent u op zoek naar een complete trein inclusief spoor? Bekijk dan onze tweedehands N startsets. Daar kunt u meteen mee aan de slag zonder alle onderdelen los aan te hoeven schaffen.

Tweedehands N treinen van bekende merken en spoorwegmaatschappijen

Bent u altijd op zoek naar leuke toevoegingen aan uw modelspoor in schaal N en niet op zoek naar een specifiek type trein? U kunt ons aanbod tweedehands N treinen ook sorteren op merk en spoorwegmaatschappij die aansluit bij de stijl van uw huidige modelspoor.

Hoge kwaliteit N spoor modeltreinen

N spoor is na H0 spoor de populairste modelschaal. Van deze schalen krijgen wij dan ook het meeste tweedehands materiaal binnen en we zijn altijd naar meer op zoek. Onze tweedehands modeltreinen beoordelen wij op hun staat alvorens wij ze in onze webshop en in onze fysieke winkel aanbieden. Op de product detail pagina ziet u aan de hand van een 5 duimen schaal de status van een tweedehands product.