• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.888162672476% of 100
uit 8083 reviews

Z schaal

Bestel hier alles voor Z schaal modelspoor gemakkelijk online. Met het grootste assortiment hebben wij alles wat u nodig heeft bij het uitoefenen van uw modeltrein hobby. Ons aanbod Z spoor bestaat onder andere uit modeltreinen, rails en scenery dat u hier tegen de scherpste prijzen bestelt.

Z schaal
Z spoor (1:220)
Nieuw binnen
Tweedehands Z spoor

Bekijk alle Z schaal kortingen

Z schaal: miniatuur modelspoor

Wilt u zo veel mogelijk spoor kwijt in een kleine ruimte? Dan is de Z schaal de beste optie. De verhouding van modellen met schaal Z tot de realiteit is 1:220 en de spoorwijdte bedraagt slechts 6,5mm. In werkelijkheid zijn de treinen 220 keer zo groot als de modellen. De Z schaal wordt dan ook de miniatuurschaal genoemd onder de modelschalen.

Door zijn kleine formaat is de Z schaal ideaal voor de hobbyist die slechts beperkt de ruimte heeft om zijn hobby uit te oefenen.

Z spoor modeltreinen

Z spoor modeltreinen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er rijtuigen, complete startsets en natuurlijk locomotieven. De verschillende typen treinen zijn afkomstig van bekende populaire fabrikanten zoals Viessmann en Seuthe. Bestel uw favoriete modeltrein van schaal Z gemakkelijk online bij MARNAN.eu.

Baanbouw en rails voor Z schaal treinen

Voor het samenstellen van een spoor vindt u bij ons een groot assortiment met rails, seinen en baanbouw onderdelen zoals bruggen en viaducten. Met deze mooie spooronderdelen creëert u een baan die zeker niet saai is en erg afwisselend is. Met ons ruime aanbod van rails voor Z schaal modeltreinen kunt u ieder gewenst ontwerp spoorbaan realiseren. De seinen op en naast het spoor zorgen voor een leuk effect en een realistische spoorweg.

Creëer de mooiste steden en landschappen met Z spoor scenery

Ook voor modelbouw scenery bieden wij een ruime keuze, want met een rails en een trein bent u er nog niet. Om een compleet en realistisch spoor aan te leggen heeft u natuurlijk ook nog gebouwen, landschappen, figuren en voertuigen nodig. Met ons grote aanbod aan scenery objecten maakt u complete steden en dorpen waar uw modeltreinen doorheen rijden.