• Op werkdagen voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden (di t/m vr)
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
  • Log in met uw account voor extra voordeel
9.2
91.687211093991% of 100
uit 8204 reviews

Digikeijs - Digikeijs

Digikeijs is producent van accessoires en onderdelen die nodig zijn op en rond het modelspoor. De hoge kwaliteit elektrische/digitale accessoires zoals verlichting, seinen, figuren en scenery gaan lang mee en doen uw modelspoor écht opleven. Ons grote assortiment Digikeijs modelspoor artikelen leveren wij nieuw en tweedehands, uiteraard tegen de scherpste prijs.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

183 items

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

183 items

Digikeijs modeltrein accessoires

Het assortiment van Digikeijs bestaat uit accessoires en onderdelen voor uw modelspoor en modeltreinen. Een groot deel van het aanbod is niet schaal specifiek, omdat het vooral gaat om digitale en elektrische accessoires die nodig zijn om alles op en rond het spoor goed te laten functioneren. Maar ook accessoires zoals lichtsets voor locomotieven en lichtsets voor scenery gebouwen die zorgen voor een indrukwekkende modelbaan bestelt u van het vertrouwde merk Digikeijs.

Digikeijs produceert ook producten die wel schaalspecifiek zijn. Dat zijn onder andere de seinen, lichtsets voor modeltreinen en sceneryproducten. Controleer daarom voor u besteld goed of het betreffende product geschikt is voor de schaal waarmee u werkt.

Digikeijs modelbouw accessoires kopen

Van het merk Digikeijs verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte artikelen. Het grootste gedeelte van het assortiment hebben wij op voorraad en heeft u dan ook de volgende werkdag al in huis. Producten die voorradig zijn bij de leverancier hebben een wat langere levertijd, bekijk de leveringstermijn per product op de betreffende productpagina voor een preciesere leveringstermijn.

Bestel de hoge kwaliteit modelspoor benodigdheden van Digikeijs gemakkelijk online bij MARNAN.eu.